Zimska služba JKP "Čistoća i zelenilo" Zrenjanin je u III stepenu spremnosti i ekipe zimske službe su 24 časa na terenu. Čisti se i uklanja sneg sa površina koje su u Programu održavanja tokom zimskog perioda. Ekipe zimske službe su posipale so i čistile sneg na Principovom i lučnom mostu kod starog tekstila, stazama na magistrali, u ul.Žarka Zrenjanina, Cara Dušana, prema Aradcu, Kleku, Ečki i parkinzima. Posipana je so i čišćen sneg u centru grada, na pešačkom mostu, Žitnom trgu, Obali Sonje Marinković, stazi oko Aviv parka, autobuskim stajalištima i drugim površinama koje su u Programu održavanja.

 

Osnovne delatnosti Preduzeća: iznošenje i deponovanje komunalnog otpada, održavanje javno prometnih površina, održavanje javno-zelenih površina,pogrebna delatnost

rasadnik

Rasadnik

U katalogu su predstavljene pojedine vrste sadnica iz širokog asortimana kojim raspolaže Rasadnik JKP "Čistoća i zelenilo" Zrenjanin. U njemu se nalaze pojedine vrste četinara, lišćara, ukrasnog šiblja i drveća sa opisom njihovih karakteristika i fotografijama.

usluge

Usluge

U ovom katalogu predstavljene su usluge koje JKP "Čistoća i zelenilo" Zrenjanin nudi fizičkim i pravnim licima u okviru Službe za iznošenje i deponovanje komunalnog otpada i Službe za održavanje zelenih površina.

pogrebno

Pogrebno

U okviru JKP "Čistoća i zelenilo" Zrenjanin, funkcioniše Pogrebna služba koja pruža korisnicima  usluge sahranjivanja, uređivanje grobnog mesta, izradu spomenika, izradu grobnica, a bavi se i prodajom opreme za sahranjivanje, prodajom suza, buketa i venaca.